«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ 45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγωνιζόμαστε, πιασμένοι γερά χέρι-χέρι με την εργατική τάξη και τη νεολαία για να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα (VIDEO - ΦΩΤΟ)


Κάθε νέος και νέα που αισθάνεται απέχθεια απέναντι στη σημερινή βαρβαρότητα έχει τη δική του θέση στη μάχη μαζί μας, με το βλέμμα καρφωμένο στην αλλαγή, στη νέα κοινωνία που έχουμε ανάγκη, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.
Το κάλεσμα της κεντρικής πολιτικής συγκέντρωσης στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» προς τους χιλιάδες νέους και νέες, τους χιλιάδες λαού που κατέκλυσαν την κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ στη σημερινή, κορυφαία στιγμή του.
Με τον «Υμνο της ΚΝΕ» να αντηχεί στα μεγάφωνα καθώς έφταναν οι προσυγκεντρώσεις στο χώρο της Κεντρικής Σκηνής, άρχισε η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του 45ου Φεστιβάλ, όπου μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και...

 ***

45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (VIDEO – ΦΩΤΟ)
Το μήνυμα ότι «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας... "θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα..." (Ν. Χικμέτ), τον Σοσιαλισμό», αυτό το μήνυμα του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» αντηχεί για τρίτη μέρα από το Πάρκο «Αντ. Τρίτσης» όπου χιλιάδες κόσμου συρρέουν από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου…

Περισσότερα ΕΔΩ: www.902.gr