«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Σύσκεψη την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. στο Ε.Κ. Αγρινίου

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.  υλοποιώντας την απόφαση που πήρε  στη συνεδρίασή του στις 3 Σεπτέμβρη  για απεργία σε πανελλαδικό  συντονισμό με άλλα εργατικά κέντρα και Ομοσπονδίες,  κηρύσσει 24ωρη πανεργατική απεργία  για την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτέμβρη 2019.

Με την οργάνωση μας και τον αγώνα μας  δίνουμε  απάντηση στους σχεδιασμούς  της κυβέρνησης της Ν.Δ.  και στην εργοδοσία ...
Η κυβέρνηση, παίρνοντας  τη σκυτάλη  από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,  με το πολυνομοσχέδιο  για την « ανάπτυξη για όλους» , με τις τροπολογίες που περιλαμβάνει , δίνει το τελειωτικό χτύπημα  σε μισθούς, εργασιακές σχέσεις , κλαδικές συμβάσεις, τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Τους απαντάμε αγωνιστικά  - μαχητικά  : Δε θα τους περάσει ! 
Η ανάπτυξη τους τσακίζει τις ζωές μας. Γκρεμίζει  ότι άφησε  όρθιο η κρίση τους.
Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα. Η τρομοκράτηση των εργαζομένων δε θα περάσει .
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α καλεί τα διοικητικά συμβούλια  των σωματείων μελών του  σε σύσκεψη  την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη  και ώρα 7 μ.μ. στο Ε.Κ.Α. με θέμα : « Η οργάνωση  για την επιτυχία  της απεργίας». Οργανώνει καθημερινά εξορμήσεις   στους χώρους δουλειάς σ’ όλους τους κλάδους.
Καλεί  όλους τους συναδέλφους  εργαζόμενους  της περιοχής  να συμβάλουν  αποφασιστικά στους χώρους δουλειάς για την επιτυχία  της απεργίας  και να δώσουν  μαζικό αγωνιστικό «παρών» στην Απεργιακή Συγκέντρωση  την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτέμβρη  και ώρα 10 π.μ.  στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

 ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΟ Δ.Σ.