«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δυο θέσεις εργασίας στελεχών υποστήριξης στην υλοποίηση των έργων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ΄΄ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ΄΄

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο ΕΡΜΗΣ
ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1911
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8-ΑΓΡΙΝΙΟ Τ.Κ. 30132
 ΤΗΛ.- FAX:  2641057390
E-mail: empsilo@otenet.gr
ΑΓΡΙΝΙΟ:10-9-2019                                                                         
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:17381                                                                                                             
ΑΡΙΘΜ. ΑΡΧ.: Ε/2/μ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δυο θέσεις εργασίας στελεχών υποστήριξης στην υλοποίηση των έργων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ΄΄ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ΄΄.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενημερώνει ότι για την υλοποίηση του έργου ΄΄ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ΄΄ στο οποίο ο Σύλλογος είναι συνδικαιούχος με τον Δήμο Αγρινίου, θα προκύψουν  δυο (2) θέσεις εργασίας (στελεχών) με τις ακόλουθες ειδικότητες:

1)      Στέλεχος 1 ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Π.Ε.
2)      Στέλεχος 2 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΣΠΑ Π.Ε.
Η επιλογή θα γίνει από το Μητρώο Στελεχών που η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) θα συστήσει και με τη σύμφωνη γνώμη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.
Στο Μητρώο Στελεχών μπορούν να ενταχθούν όλα ανεξαιρέτως τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν τα απαραίτητα κριτήρια και δεν εμπίπτουν στις απαγορευτικές διατάξεις της προκήρυξης.
Για πληροφορίες μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να απευθύνεται στο Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου στο τηλ. 2641057390 ή στην Γραμματέα του Συλλόγου κ. Χάιδω Παπαζήση στο τηλ 2641055448.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑ