«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Προσπάθεια διάσπασης της απεργίας στις 24 Σεπτέμβρη καταγγέλει το Ε.Κ. Αγρινίου

Το Ε.Κ.Α. και τα  σωματεία μέλη του που υπογράφουν το Δ.Τ.  καταγγέλλουν   την πλειοψηφία της ( ΠΑΣΚΕ  - ΔΑΚΕ ) Γ.Σ.Ε.Ε.  που με μαφιόζικο τρόπο  προχωράει σε πιέσεις  και εκβιασμούς  σε συνδικαλιστές  και συνδικάτα  να ακυρώσουν  την  απεργία  που κήρυξαν για τις 24 Σεπτέμβρη Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και ΑΔΕΔΥ

Ο κατήφορος  της πλειοψηφίας  της Γ.Σ.Ε.Ε. έπιασε  πάτο με τον ξεδιάντροπο   και μαφιόζικο  τρόπο δράσης  της.  Με μπροστάρηδες  ορισμένα τσιράκια  τους π.χ.
τον Πρόεδρο  και Γραμματέα των Εργατικών Κέντρων  Κρήτη και Κομοτηνής , επιχειρούν να διασπάσουν την πανελλαδική απεργία  για την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη  με απεργοσπαστικές  ενέργειες και αποφάσεις.
Βάζουν πλάτη να περάσει με κάθε τρόπο η αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική  της κυβέρνησης της Ν.Δ.  και της Ε.Ε.  προς όφελος  των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου  .
Η τακτική αυτή δεν πρέπει να περάσει  και δε θα τους περάσει.
Καλούμε όλα τα σωματεία  και τους εργαζόμενους στον αγώνα  και στην Πανεργατική  Απεργία την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη  και στη  απεργιακή συγκέντρωση ώρα 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο
Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ  Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ  ( Σ.ΤΕ.Η)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ