«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

"Βλέμματα στο Χρόνο" - Συνεργασία "Διεξόδου" - ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Με τα «Βλέμματα στο χρόνο» του εικαστικού Δημήτρη Δήμα ξεκινά καλλιτεχνική συνεργασία της "Διεξόδου" και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ εγκαινιάζεται στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, έκθεση του Δημήτρη Δήμα με ζωγραφικά έργα γυναικείων προσώπων πάνω σε παλιές ξύλινες επιφάνειες με έντονα τα σημάδια της φθοράς του χρόνου και με βλέμματα που μας ταξιδεύουν από την βρεφική στην παιδική ηλικία της αγνότητας, από την ομορφιά της εφηβείας στην ενηλικίωση και από την ωριμότητα στα γηρατειά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συγκεκριμένα....
στις 21/1, 27/1, 2/2 και 10/2 θα εξελίσσεται στο χώρο της «Διεξόδου» ένα θεατρικό δρώμενο ανάλογο του θέματος της έκθεσης που θα ερμηνεύει η ηθοποιός Ράνια Κατσιγιάννη, σε επιλογή κειμένων και σκηνοθεσία Μάγδας Ρεντίφη.

Χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας στο ξεκίνημα της έκθεσης

***
Λόγω περιορισμένου χώρου για την δωρεάν παρακολούθηση του θεατρικού δρώμενου απαιτείται προεγγραφή για κρατήσεις θέσεων στην Γραμματεία της «Διεξόδου» ή στο τηλέφωνο 26310 51260, καθημερινά 11-1 το πρωί.

 Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου και θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.