«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική  απόφαση

Συνελήφθη, τα ξημερώματα της 21-1-2018, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 6.200 ευρώ για παράβαση του νόμου περί επιταγών.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 32, 29 και 20 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν πόρτα καρότσας φορτηγού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού και την φόρτωσαν σε φορτηγό αυτοκίνητό τους. Οι δράστες κατά την διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, ενώ η κλεμμένη πόρτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία
    
Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 28, 30 και 38 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή  προχθές το βράδυ, στο Δερβένι Κορινθίας, ενώ οι δυο συνεργοί του ακολουθούσαν με άλλο όχημα το κλεμμένο αυτοκίνητο.