«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Απάτη   
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ενεργούνται επιστάμενες έρευνες για τον εντοπισμό αγνώστων δραστών οι οποίοι  παραθέτοντας ψευδή στοιχεία ως αληθινά και συγκεκριμένα αναρτώντας σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης φορτηγού αυτοκινήτου, αντί του χρηματικού ποσού των επτά χιλιάδων (7,000) ευρώ, έπεισαν δυο ημεδαπούς (άνδρα - γυναίκα) ηλικίας 60 και 25 ετών αντίστοιχα να καταβάλουν το χρηματικό πόσο των πέντε χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ για την αγορά του χωρίς να παραλάβουν έως σήμερα το εν λόγω όχημα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη ημεδαπού για υπόθεση ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι...
σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (1,5) γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο 20χρονοι ημεδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού (6) γραμμάρια κάνναβης.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
Από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, διότι πριν από μια εβδομάδα, στο κέντρο της Πάτρας, οι δράστες πωλούσαν χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και χωρίς νόμιμα παραστατικά, (600) ζευγάρια υποδημάτων και (50) ομπρέλες.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή στη θέα των αστυνομικών, ενώ όλα τα υποδήματα και οι ομπρέλες κατασχέθηκαν.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Λεχαινά Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε, στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες, που περιείχαν (7,6) γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών ,με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης, ενός έτους για υπόθεση ναρκωτικών.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστικές αποφάσεις   
Συνελήφθη χθες 03-01-2018, αργά το βράδυ, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, μια 34χρονη ημεδαπή διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων, σύμφωνα με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης -6- μηνών και χρηματική ποινή τριακοσίων -300- ευρώ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά   
Συνελήφθη χθες 03-01-2018, το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Αρετής, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του  Τελωνειακού κώδικα   
Συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα, στα Σαβάλια Αμαλιάδας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα καπνού συνολικού μικτού βάρους -523- γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά   
Συνελήφθη χθες το πρωί στην Αμαλιάδα
από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 55χρονος ημεδαπός διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση    
Συνελήφθη χθες το πρωί, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών για κατοχή παραχαραγμένου νομίσματος.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά    
Συνελήφθη χθες 03-01-2018 το πρωί, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -3,7- γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

 Κλοπή   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι σε μη ακριβή χρόνο τις τελευταίες δέκα ημέρες παραβίασαν αποθήκη 78χρονου ημεδαπού στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανιας και αφαίρεσαν 720 κιλά ελαιολάδου, έναν ηλιακό θερμοσίφωνα και τρία αλυσοπρίονα.