«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για κλοπές στο Αγρίνιο

Ο δράστης επιχείρησε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ λίγη ώρα πριν διέρρηξε δύο οχήματα στην ίδια περιοχή

Συνελήφθη, σήμερα (04-8-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 27χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα...
ο δράστης επιχείρησε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα 22χρονου ημεδαπού, από πυλωτή πολυκατοικίας αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο δράστης, σε κοντινή απόσταση και να συλληφθεί. Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί  στον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μία θήκη αποθήκευσης ψηφιακών δίσκων.

Από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο δράστης είχε διαπράξει λίγη ώρα πριν συλληφθεί, άλλες δύο κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

***

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών στην Αρετή Ηλείας

Κατασχέθηκαν (30) γραμμάρια κάνναβης περίπου στο όχημά τους


Συνελήφθησαν χθες (3-8-2015) το απόγευμα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος της Αρετής Ηλείας, από την Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 48 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Πιο συγκεκριμένα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, στο όχημα των δύο ημεδαπών, βρήκαν στην κατοχή τους τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους (31) γραμμαρίων, τις οποίες και κατέσχεσαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.