«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη στην Πάτρα 54χρονος ημεδαπός που διωκόταν με αποφάσεις δικαστηρίου για απάτες

 Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 22 ετών και 5 μηνών
Συνελήφθη, χθες (12-8-2015), το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 54 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρείς καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απάτες.
Ειδικότερα...
ο ανωτέρω είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 22 ετών και 5 μηνών, για περιπτώσεις απάτης που είχε διαπράξει κατά το παρελθόν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε ανάρτηση ιστοσελίδας σχετικά:
·        με τον αριθμό του κλιμακίου αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, που μετέβησαν πρόσφατα στη νήσο Κω, για τη διερεύνηση υπόθεσης επίμεμπτων ενεργειών αστυνομικού (σχετ. Ανακοίνωση από 10-08-2015) και επιπρόσθετα,

·        με τη μετάβαση άλλων δύο (2) αστυνομικών της ίδιας Υπηρεσίας «… με ειδική αποστολή, να καταγράφουν όποιες έκνομες ή παράτυπες ενέργειες σε βάρος μεταναστών, προκειμένου να υποβάλλονται αναφορές για να διενεργηθούν σε βάρος τους Ε.Δ.Ε. …».
Διευκρινίζεται ότι τη διερεύνηση επίμεμπτων ενεργειών αστυνομικού ανέλαβε, λόγω αρμοδιότητας, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Για το θέμα αυτό μετέβη στη νήσο Κω κλιμάκιο τεσσάρων (4) αστυνομικών και όχι δέκα (10), όπως αναφέρεται. Μετά το σχηματισμό της δικογραφίας οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί επέστρεψαν στην Υπηρεσία τους.
Ουδείς άλλος αστυνομικός της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβη στη νήσο Κω για «ειδική» ή άλλη αποστολή.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Γηροκομείου
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή (14/8/2015), προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στα πλαίσια θρησκευτικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Γηροκομείου, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των προσκυνητών, καθώς και για την πρόληψη ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί αλλαγή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την 17:00 ώρα της 14/8/2015 έως την 02:00 ώρα της 15/8/2015 ως εξής:

- Όλα τα οχήματα τα οποία κατευθύνονται προς Ι. Μ. Γηροκομείου θα ακολουθούν, μετά τα Σύνορα, πορεία προς πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη συνέχεια, υποχρεωτικά θα ακολουθούν την οδό Γηροκομείου, η οποία θα μονοδρομηθεί από την διασταύρωσή της με την οδό Ιωάννου Δαμασκηνού.
- Η κάθοδος θα γίνεται από την περιοχή Διάκου προς πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο, απαγορεύοντας την άνοδο οχημάτων.

Επίσης, θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Γηροκομείου από Νοσοκομείο Θώρακος έως κέντρο Διάκου από την 09:00 ώρα της 14/8/2015 ως την 12:00 ώρα της 15/8/2015.

Το Τμήμα Τροχαίας Πατρών συνιστά στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την παραμονή της εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Αίγιο
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν  την  Πέμπτη (13/8/2015)
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στα πλαίσια των θρησκευτικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 14/08/2015 στην πόλη του Αιγίου, και συγκεκριμένα στην λιτάνευση της Ιεράς εικόνας, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.
Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός οχήματος την 13-08-2015 και από ώρες 20.30 ́ έως 22.30 ́ στις κατωτέρω οδούς.

α) Στην οδό Μητροπόλεως και στο τμήμα αυτής από την οδό Παναγιωτοπούλων έως την οδό Μελετοπούλων.
β) Στην οδό Μελετοπούλων και στο τμήμα αυτής από την οδό Μητροπόλεως έως την οδό Β. Κωνσταντίνου.
γ) Στην οδό Β. Κωνσταντίνου και στο τμήμα αυτής από την οδό Μελετοπούλων έως την οδό Παναγιωτοπούλων.
δ) Στην οδό Παναγιωτοπούλων και στο τμήμα αυτής από την οδό Β. Κωνσταντίνου έως την οδό Μητροπόλεως.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός οχήματος την 13-08-2015 και από ώρες 21.00 ́ έως 22.30 ́:

α) Στην οδό Μητροπόλεως και στο τμήμα αυτής από την οδό Παναγιωτοπούλων έως την οδό Μελετοπούλων.
β) Στην οδό Μελετοπούλων και στο τμήμα αυτής από την οδό Μητροπόλεως έως την οδό Β. Κωνσταντίνου.
γ) Στην οδό Β. Κωνσταντίνου και στο τμήμα αυτής από την οδό Μελετοπούλων έως την οδό Παναγιωτοπούλων.
δ)Στην οδό Παναγιωτοπούλων και στο τμήμα αυτής από την οδό Β. Κωνσταντίνου έως την οδό Μητροπόλεως.

Το Τμήμα Τροχαίας Αιγίου συνιστά στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  κατά τις εκδηλώσεις του "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Ελίκης "ΙΩΝΕΣ"

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν  την  Πέμπτη (13/8/2015)

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Ελίκης "ΙΩΝΕΣ" θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.



Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός οχήματος την 13-08-2015 και από ώρες 18.30 ́ έως 21.00 ́ στις κατωτέρω οδούς.



α) Στην οδό Κλ. Οικονόμου και στο τμήμα αυτής από την οδό Αιγιαλέως έως την οδό Μητροπόλεως, καθώς και στην οδό Μητροπόλεως στο τμήμα αυτής από την συμβολή της με την οδό Παναγιωτοπούλων έως την οδό Ρωμανιώλη.

β) Στις οδούς Γερμανού & Ζαίμη, από την οδό Ασ. Φωτήλα έως και την οδό Κλ. Οικονόμου.

γ) Στην οδό Ασ. Φωτήλα, από την οδό Περικλέους έως την οδό Ερμού.

δ) Στην οδό Ρωμανιώλη, από το ύψος της Σ. Λόντου έως την οδό Μητροπόλεως.



Επίσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός οχήματος την 13-08-2015 και από ώρες 18.30 ́ έως 21.00 ́:



α) Στην οδό Μητροπόλεως και στο τμήμα αυτής από την οδό Παναγιωτοπούλων έως την οδό Ρωμανιώλη.

β) Στην οδό Κλ. Οικονόμου από την συμβολή της με την οδό Αιγιαλέως έως την οδό Μητροπόλεως.

γ) Στις οδούς Ζαίμη & Γερμανού και στο τμήμα αυτών από την συμβολή τους με την οδό Ασ. Φωτήλα έως την οδό Κλ. Οικονόμου.

δ) Στην οδό Ασ. Φωτήλα από την οδό Ταξιαρχών έως και την οδό Ερμού.



Το Τμήμα Τροχαίας Αιγίου συνιστά στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.