«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Θα γράψω κι απόψε …για μια ακόμα φορά!


Φιλοδοξώ… όχι την στερνή μου!!!
Από απόψε λοιπόν στου Ντόκα στο Καινούργιο Αγρινίου…στην αυλή …στον κήπο …κάτι θα παίζει!!!
Με Λεύτερη Είσοδο και χωρίς καμιά υποχρέωση των παρευρισκόμενων…
Είτε αυτό είναι …δυο λόγια κι ένα τραγούδι!
Είτε αυτό είναι θεατρικό δρώμενο!!
Είτε αυτό είναι προβολή ταινίας!!!
Είτε είναι μουσική παράσταση!!!!
Πάντως …κάτι θα Παίζει!!!!!!!!!!!
Κι επειδή εγώ προσωπικά δεν είμαι της κονόμας και της αρπαχτής, ούτε η φιλοσοφία μου, ούτε η ιδιοσυγκρασία μου, ούτε η ιδεολογία μου, ούτε ακόμα τα πάντα της οντότητάς μου, της ολότητάς μου, δεν μου επιτρέπουν να σε κοιτάω στην τσέπη, σου λέω ένα και μόνο:
Σε περιμένω εσένα που με διαβάζεις ….όταν έρθεις… να μου πεις πως θέλω να είμαι εδώ αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να παρευρεθώ…να σου προσφέρω ότι θέλεις χωρίς να πληρώσεις!!!!
Δεν με νοιάζει εμένα φίλε μου το οικονομικό …
ποτέ δεν τάχα καλά με τα λεφτά  …ούτε με τη δόξα…μ’ ενδιαφέρει το μόνο κι ένα: Η Ουσία…Να βλέπω χαρούμενα …ικανοποιημένα πρόσωπα γνωστά και άγνωστα!
Ξέρω όμως και κάτι άλλο …ότι ο Αδερφός μου, ο  Λαϊκός Άνθρωπος έχει και την αξιοπρέπειά του και δύσκολα θα μου πει δεν έχω φίλε μου …αλλά θέλω να ’μαι εκεί…είμαι κι εγώ ακόμα εδώ και θα το καταλάβω από μόνος μου, χρόνια στο κουρμπέτι, μπορώ και να τσεκάρω… μπορώ και να ψυχολογώ!
Σου έδωσα μια ζωή …δένοντας χίλιους δυο κόμπους τις ανάγκες μου, καίγοντας τα πεζά όνειρά μου, για να είμαι εγώ ολόρθος, εσύ καλά, κι όσοι τύχει και μας προσεγγίσουν …πολύ όμορφα!
Το μόνο που δεν αγοράζεται σ’ αυτή την τάλαινα κι αβέβαιη ζωή μας είναι η πραγματική της ψυχής μας αγάπη!!!
Κι αυτή ….πρόσεξε πολύ καλά Συνέλληνα…δε θα την βρεις σε πολιτικές φανφάρες και σε Ευρωπαϊκές Εξαγγελίες…παρά μόνο σε Αυθεντικές Λαϊκές Ψυχές, που αγωνιούν και ξενυχτούν, σαν και μένα απόψε, να σου στείλουμε απ’ την καρδιά μας τα πιο γνήσια κι αληθινά μηνύματα! 

ΥΓ: Αφιερωμένο σε σένα… με την απερίγραπτη ομορφία της ψυχής σου …που ξαναβρεθήκαμε πρόσφατα… μετά από χρόνια!

Να ’σαι πάντα καλά κοριτσάρα μου!!

Δημήτρης Ντόκας