«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Εξιχνιάστηκε κλοπή σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο.

Δράστες είναι δυο ημεδαποί.

Συνελήφθησαν την (13-3-2012) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής...


Ειδικότερα την (12-3-2012) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, οι δράστες ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν νηπιαγωγείο σπάζοντας το τζάμι αίθουσας διδασκαλίας και αφαίρεσαν μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, μια τηλεόραση και ένα DVD.

Από την αστυνομική έρευνα, που ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι οι δύο ημεδαποί. Για την σύλληψη τους, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους την επόμενη μέρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ τα ηλεκτρονικά είδη κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νηπιαγωγείο.

 
1.Σύλληψη αλλοδαπής για επαιτεία.

Συνελήφθη σήμερα (13-3-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Ε΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας  15 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για επαιτεία.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Ε΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών εντόπισαν την 15χρονή να επαιτεί, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους οδηγούς σε κεντρικά σημεία της πόλης της Πάτρας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της συλληφθείσας θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

2.Συλληψη δυο αλλοδαπών για επαιτεία.

Συνελήφθησαν σήμερα (13-3-2012) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαπές υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας  21 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επαιτεία.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν τις δύο αλλοδαπές μαζί με τα ανήλικα τέκνα τους να επαιτούν, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους οδηγούς σε κεντρικά σημεία της πόλης της Πάτρας.
                
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Εξιχνίαση κλοπής μοτοποδήλατου στην Πάτρα.

Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή δικύκλου που είχε συμβεί πριν οκτώ μέρες στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα ηλικίας 39 ετών για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, την 5-3-2012 το απόγευμα, ο δράστης αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο ενός 54χρονου ημεδαπού, χρηματικής αξίας περίπου 500 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 39χρόνος ημεδαπός.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.