«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αθλιότητα του MEGA εναντίον των χαλυβουργών

Το τηλεοπτικό κανάλι MEGA σε χτεσινό του ρεπορτάζ για τους εργαζόμενους στην Ελληνική χαλυβουργία προχώρησε σε μια αθλιότητα σε βάρος τους, σε λασπολογία και συκοφαντία για τον ηρωικό αγώνα που δίνουν εδώ και 137 μέρες ενάντια στην εργοδοσία που τους θέλει να γυρίσουν πίσω στη φωτιά και το σίδερο με τετρακόσια ευρώ και σκυμμένο το κεφάλι.

Κατηγόρησε τους εργάτες ότι με τη στάση τους, που δεν αποδέχονται μείωση μισθών, τις απολύσεις 180 συναδέλφων τους, θα κλείσουν το εργοστάσιο, ενώ ο ιδιοκτήτης Μάνεσης προσπαθεί να το σώσει...
Με ύφος εισαγγελέα το καλοπληρωμένο τσιράκι των ιδιοκτητών του MEGA Τρέμη, η οποία ακούει ταξική πάλη και τρέμει, καταδίκασε και διέσυρε τους εργάτες και λιβάνισε τη «φτωχή εργοδοσία». Βέβαια ένα είναι σίγουρο. Δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό, καθότι είναι γνωστό ότι τα ΜΜΕ και το MEGA ανήκουν σε μεγαλοεργοδότες, εφοπλιστές και λοιπά παράσιτα της κοινωνίας.

Τους απαντάμε με το σύνθημα που φωνάζουν όλοι οι εργάτες και οι εργάτριες «Χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ