«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Η Έξοδος»

ΕΝΩΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Η ΕΞΟΔΟΣ»

Μεγάλη επιτυχία είχε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Η Έξοδος» , που πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 17 Μαρτίου, 2012  στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.Οι Αιτωλοακαρνάνες γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες υπό των ήχων του κλαρίνου του Πάνου Μπέκου και τα τραγούδια των Γιώργου Μπέκιου, Σοφίας Βότα, Τζένης Κατσίγιαννη και του Ανδρέα Μετσοβίτη, ενώ τα ψητά ήταν άφθονα...


Τη χοροεσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Παν. Κουρουμπλής, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο αρχηγός της παράταξης «Περιστέρι για όλους» Δημήτρης Κελάφας, ο αρχηγός της παράταξης «Περιστέρι μαζί» Γεώργιος Βαθιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Β. Μπέτσης, Τ. Θεοδωράκος, ο Πρόεδρος των Εφετών Αθηνών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οινιάδων Κατοχής Πάνος Καλαντζής, ο Πρόεδρος Συλλόγου Χρυσοβίτσας Κώστας Γεωργούλας, ο εκπρόσωπος της ΠΑΝΣΥ Βασίλης Μπουρνάζος, η δημοσιογράφος Τάνια Ιωακωβίδου και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση κάλυψε η τηλεόραση του Αχελώου. Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά όλους τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες και μη που είναι πάντα κοντά μας στηρίζοντας κάθε προσπάθεια της Ένωσης.

Με εκτίμηση,

      Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΤΑΣ                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΜΑΡΗΣ