«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δημοπρατείται έργο υδροδότησης Δ.Ε. Αρακύνθου


ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ
Δημοπρατείται στις 8 Μαΐου, έργο για την αναβάθμιση και βελτίωση  των υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου, μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή, ενώ με απόφαση της ίδιας επιτροπής δρομολογείται άμεσα η δημοπράτηση της μελέτης υδροδότησης Δήμου Αγρινίου από τη Λίμνη Καστρακίου μετά την  κατάρτιση των όρων προκήρυξης.
Το έργο που δημοπρατείται έχει...
τίτλο « ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ –ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ», είναι συνολικού προϋπολογισμού 210.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ και σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στους αγροτικούς και δημοτικούς δρόμους σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες (Παπαδάτες, Γραμματικού, Ματαράγκα, Ζευγαράκι, Άνω και Κάτω Κεράσοβο). 
Για τη μελέτη  με τίτλο «Υδροδότηση Δήμου Αγρινίου από Λίμνη Καστρακίου», προϋπολογισμού 123.000,00 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Ε.Π.Π.Ε.Ρ.Α.Α, καταρτίστηκαν οι όροι προκήρυξης και ορίστηκε στις 10 Μαΐου η ημερομηνία λήξης προσφορών.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή, προβλέπεται ανακατασκευή τμημάτων του αγωγού υδροδότησης ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα διαρροών και παλαιότητας του δικτύου.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ