«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


 Εξιχνίαση ζωοκλοπής στην Κονοπίνα
Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δράστες πριν από ένα μήνα, είχαν αφαιρέσει δεκαοχτώ (18) αρνιά.

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας Βόνιτσας, ζωοκλοπή που είχε συμβεί πριν από ένα μήνα περίπου, στην Κονοπίνα Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών αδελφών, ηλικίας  25, 23 και 19 ετών για διάπραξη ζωοκλοπής κατά συναυτουργία....


Ειδικότερα την (11-2-2012) πολύ νωρίς το πρωί, στην Κονοπίνα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από στάνη 49χρονου ημεδαπού δεκαοχτώ (18) αρνιά.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, προέκυψε ότι δράστες της ζωοκλοπής είναι τα τρία αδέρφια, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε αγροτική περιοχή βρήκαν έξι δέρματα από τα ζώα που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αφού κατέσχεσαν απέδωσαν στον 49χρονο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή.

Συνελήφθη χθες (19-3-2012) το μεσημέρι, στην Περιφερειακή οδό της Ναυπάκτου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 61 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 61χρονο, μετά από εκτροπή του οχήματος που οδηγούσε, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι, μια γεμιστήρα και δώδεκα φυσίγγια τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

 
Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω δυο ημεδαποί για κλοπή.

Συνελήφθησαν χθες (19-3-2012) το μεσημέρι, στη Λυγία Βαρθολομιού, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 32 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι δυο δράστες συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού να αφαιρούν από κεραία ραδιοφωνικού σταθμού ένα σιδεροσωλήνα μήκους περίπου δυο μέτρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ ο σιδηροσωλήνας κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον υπεύθυνο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

 Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί στο Πύργο για διαρρήξεις οχημάτων.

Συνελήφθησαν σήμερα (20-3-2012) νωρίς το πρωί, στο Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 29 και 15 ετών σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα 22χρονου ημεδαπού συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν δυο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Πύργου και αφαίρεσαν ένα ράδιο - cd και διάφορα εργαλεία.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν τους τρεις ημεδαπούς μέσα στο χώρο σταθμευσης του Νοσοκομείου, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Μετά από εποχούμενη και πεζή καταδίωξη που ακολούθησε, οι Αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δυο από τους τρεις δράστες.

Το αυτοκίνητο των τριών ημεδαπών κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους.