«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω, τρεις Αλγερινοί στη Βάρδα, για κλοπή.

Οι δράστες αφαιρούσαν καλώδια χαλκού από σιδηροδρομική διάβαση του Ο.Σ.Ε.

Συνελήφθησαν χθες (21-3-2012) το μεσημέρι, στην Βάρδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, τρείς αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 29, 27 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων  σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σιδηροδρομικού υλικού....


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν στην περιοχή Παπαδοπουλεΐκα της Βάρδας, τους τρείς δράστες να αφαιρούν, πενήντα μέτρα καλωδίων χαλκού που τροφοδοτούσαν με ρεύμα σιδηροδρομική διάβαση του Ο.Σ.Ε. και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ το σιδηροδρομικό υλικό κατασχέθηκε. 
 
Σύλληψη δυο αλλοδαπών για κλοπή στην Πάτρα.

Συνελήφθησαν χθες (21-3-2012) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 28 και 20 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα οι δύο δράστιδες, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την τσάντα 56χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και μία κάρτα αναλήψεως χρημάτων και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ενέργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη των δυο γυναικών.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
 
Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη χθες (21-3-2012) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου και ενός ακόμα συνεργού του, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα οι δύο αλλοδαποί, ενεργώντας από κοινού, προσπάθησαν να διαρρήξουν αυτοκίνητο 42χρονου ημεδαπού αλλά έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή  ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του 26χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργού του.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την διεξαγωγή της παρέλασης για την επέτειο της 25ης  Μαρτίου.

Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας την Κυριακή (25-3-2012) απαγορεύεται η στάση-στάθμευση των οχημάτων από ώρα 08:00 έως 13:00 κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης στις οδούς Παπαστράτου, Πλατείας Δημοκρατίας και Χαριλάου Τρικούπη έως την συμβολή με την οδό Μακρή και την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην ίδια διαδρομή από ώρα 10:00 έως το τέλος της παρέλασης.

Επίσης την ίδια ημέρα και από ώρα 07:00 έως 11:00 απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής από την οδό Τσικνιά έως την οδό Σουλίου.

Για την ενημέρωση επίσης των οδηγών σας γνωρίζουμε ότι την ίδια ημέρα και από ώρα 08.00 έως 13.00 θα πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων λόγω διακοπής κυκλοφορίας σε τμήματα των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου Μελεάγρου, Βάρναλη, Μπότσαρη, Ελύτη, Δημοτσελίου Τσικνιά, Αναστασιάδη, Πάνου Σούλου, Αφων Παναγόπουλου.

Οι παραβάτες της απόφασης θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.