«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η κ. Σοφία Γιαννακά Προσκαλεί την κ. Κατερίνα Μπατζελή στην Αιτωλοακαρνανία

ANOIXTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κυρία Μπατζελή Κατερίνα υπέβαλε ανοιχτή πρόσκληση η Βουλευτής Αιτ/νιας Σοφία Γιαννακά, προκειμένου να επισκεφθεί άμεσα τον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η πρόσκληση κρίνεται απαραίτητη από την πλευρά της βουλευτή ώστε να ενημερωθούν οι αγρότες του νομού τόσο για την πορεία των επιδοτήσεων όσο και για το μέλλον του καπνού και των νέων καλλιεργειών. Η κυρία Γιαννακά επεσήμανε στην Υπουργό ότι κατά την επίσκεψή της στο νομό θα πρέπει να ενημερώσει τους φορείς αλλά και τους αγρότες του νομού για την συμμετοχή τους στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Φωτοβολταϊκά). Συγκεκριμένα και σε πρόσφατη απάντηση που έδωσε η κυρία Μπατζελή σε επίκαιρη ερώτηση της κυρίας Γιαννακά στη βουλή για τον καπνό, ένα μέτρο για την στήριξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και τον εκσυγχρονισμό αυτών είναι τα σχέδια βελτίωσης εντός των καπνοπαραγωγικών περιοχών και η αυξημένη ενίσχυση της τάξης του 10% για επενδύσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Από την πλευρά της η κυρία Μπατζελή έκανε δεκτό το αίτημα, έδειξε το ενδιαφέρον της για τα μεγάλα προβλήματα του νομού Αιτωλοακαρνανίας και δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφτεί τον νομό μας στο αμέσως προσεχές διάστημα.