«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Απεργία διαρκείας των βυτιοφόρων...

Προβλήματα στην αγορά καυσίμων, που από την Τετάρτη θα γίνουν περισσότερο αισθητά, από την απεργία διαρκείας των βυτιοφόρων και ενδεχομένως των βενζινοπωλών!
Οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων αντιδρούν στο νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Υποδομών και που ανοίγει το κλειστό επάγγελμα των οδικών εμπορευματικών μεταφορών, παράλληλα προωθείται η ίδρυση εταιριών οδικού μεταφορέα. Για τις παλιές άδειες προβλέπεται τριετία προσαρμογής μέχρι το 2013.
Η ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης:
“Ο Κλάδος των Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας χρήσης με αίσθημα ευθύνης λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την οικονομική κατάσταση της χώρας την τουριστική χρονική περίοδο που επιβάλλει την ομαλή τροφοδοσία των τουριστικών περιοχών αν και γνώριζε τον ενταφιασμό του κλάδου από την κυβέρνηση αποφάσισε απεργία διαρκείας από τις 27/08/2010 και προειδοποίησε ότι σε περίπτωση αιφνιδιασμού ο κλάδος θα πραγματοποιούσε άμεση κάθοδο σε απεργία.
Η κυβέρνηση δυστυχώς δεν σκέφθηκε την ζημιά που θα προκληθεί στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας και στην εθνική οικονομία και μας αιφνιδίασε αφού χωρίς καμία ενημέρωση του κλάδου προχώρησε στον ενταφιασμό του μηδενίζοντας τεχνηέντως την αξία της άδειας που μας πούλησε το κράτος στην τριπλάσια αξία από την σημερινή και την αποκτήσαμε πουλώντας άλλα περιουσιακά στοιχεία ακόμα και τα σπίτια μας.
Την άδεια που αγοράσαμε την ποτίσαμε με ιδρώτα και αίμα παρέχοντας τα φθηνότερα κόμιστρα στην Ευρώπη με όλες τις αντίξοες συνθήκες ημέρα και νύχτα, γι αυτό έχουμε ευθύνη απέναντι στις οικογένειές μας να τις υπερασπιστούμε και με τη ζωή μας ακόμα.
Δυστυχώς, η κυβέρνηση μας ενέπαιξε και προτίμησε την σύγκρουση από την συνεργασία και γι αυτό έχει αποκλειστικά την ευθύνη της απεργίας που αρχίζει στις 25/07/2010.”