«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

1.-Την 1-7-2010 και περί ώρα 09.00΄ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεδεώνος (Κατούνα) τρείς (3) άγνωστοι δράστες εκ των οποίων δύο (2) άνδρες και μία (1) γυναίκα , οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το μάρκας HYUNDAI τύπου ACCENT, χρώματος ασημί, ενεργώντας από κοινού ακινητοποίησαν όχημα (Ι.Χ.Ε. αυτ/το) που οδηγούσε 50χρονος ταχυδρομικός διανομέας των ΕΛΤΑ Κατούνας και με την απειλή πιστολιού τον οδήγησαν σε κοντινή ερημική τοποθεσία, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες στο πίσω μέρος της κεφαλής, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των σαράντα χιλιάδων τριακοσίων σαράντα (40.340,00) Ευρώ από το συνολικό ποσό των εβδομήντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων (73.500,00) Ευρώ που έφερε μαζί του και στην συνέχεια τον έδεσαν ΄΄χειροπόδαρα΄΄ και τον εγκατέλειψαν εντός του οχήματός του, όπου και βρέθηκε την 13.30΄ της ιδίας από βοσκό της περιοχής.
- Υπόλοιπο ποσό των τριάντα τριών χιλιάδων εκατόν εξήντα (33.160,00) Ευρώ ανευρέθει εντός του οχήματος και αποδόθηκε στον προϊστάμενο των ΕΛΤΑ Κατούνας. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης παθών εξεταζόμενος διαδοχικά υπέπεσε σε σημαντικές αντιφάσεις, συνελήφθη για ψευδορκία και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.
- Για την αναζήτηση – σύλληψη των δραστών ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.

2.-Την 1-7-2010 και περί ώρα 13.30΄ στο Δ.Δ. Άγιος Νικόλαος – Καμαρούλας του Δήμου Αγρινίου 53χρονος ημεδαπός ευρισκόμενος εντός της οικίας του, στην οποία πραγματοποιούσε εργασίες αναπαλαίωσης, υπέστη ηλεκτροπληξία από καλώδιο ηλεκτροδότησης οικιακής συσκευής με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.
- Πτώμα μεταφέρθηκε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Για συνθήκες – αίτια συμβάντος ενεργείται προανάκριση από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.-
Α.Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ