«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

1. Την 18-7-2010 και περί ώρα 01.30 στο Δ.Δ. Παλαίρου Δήμου Ανακτορίου ( Βόνιτσα) από Αστυνομικούς Συνεργείου ελέγχων της Α.Δ. Ακαρνανίας συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός διότι κατελήφθη να κατέχει ένα (1) εύχρηστο περίστροφο είκοσι δύο (22) χιλιοστών και έξι (6) φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος στερούμενος σχετικής άδειας.
- Όπλο και φυσίγγια κατασχέθηκαν. Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Λευκάδος.
- Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

2. Την 18-7-2010 και περί ώρα 08.40 στο Αγρίνιο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου συνελήφθη 50χρονη ημεδαπή (ΡΟΜΑ) διότι κατελήφθη έξωθι Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου να επαιτεί από φυγοπονία.
- Στα χέρια της κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των είκοσι δύο και ενενήντα (22.90) ευρώ. Συλληφθείσα με σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

3. Την 18-7-2010 και περί ώρα 19.30 στον Κρατικό Αερολιμένα Ακτίου Βόνιτσας από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν – Ιράν διότι κατελήφθησαν με την χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατήρια) να επιχειρούν να αναχωρήσουν με προορισμό χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
- Πλαστά διαβατήρια κατασχέθηκαν. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Λευκάδας.
- Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

4. Την 18-7-2010 και ώρα 23.10 δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ ( άνδρας – γυναίκα) ηλικίας είκοσι (20) ετών επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το εγκατέλειψαν έξωθι του καταστήματος της Α.Δ. Ακαρνανίας δύο (2) βρέφη θήλεα ηλικίας δεκατεσσάρων (14) και πέντε (5) μηνών αντίστοιχα καθώς και ένα (1) σακίδιο που περιείχε βρεφικά είδη , εκθέτοντας και καθιστώντας αυτά αβοήθητα και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
- Βρέφη μετεφέρθησαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου , ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το ίδρυμα ΄΄ Χαμόγελο του Παιδιού΄΄.
- Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου την 19-7-2010 και ώρα 02.00 συνελήφθησαν προαναφερόμενοι δράστες και με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

Αγρίνιο 19 Ιουλίου 2010
Α.Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ