«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου επισκέφθηκε την ΕΛΕΠΑΠ και στέλνει το μήνυμα στήριξης της

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο επισκέφθηκε τη δομή της ΕΛΕΠΑΠ που λειτουργεί στην πόλη μας θέλοντας να στηρίξει την εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια που γίνεται σε αυτή .

Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο και την Διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ ενημερωθήκαμε αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας της δομής καθώς επίσης επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε  σε όλους τους χώρους του νέου κτιρίου που στεγάζεται σήμερα...

Διαπιστώσαμε από την επίσκεψη μας  πόσο σημαντική είναι - όχι μόνο για την πόλη μας και τον νομό μας αλλά και για τους γειτονικούς νομούς - η συγκεκριμένη δομή, η οποία προσφέρει τόσο σημαντικό κοινωνικό έργο βοηθώντας και στηρίζοντας τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, προσφέροντας συγχρόνως ανακούφιση στις οικογένειες τους.

Δηλώσαμε σαν μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας ότι θα μεταφέρουμε προς τους συναδέλφους μας και όχι μόνο,την ανάγκη στήριξης της δομής της ΕΛΕΠΑΠ για να συνεχίσει να προσφέρει το σημαντικό κοινωνικό της έργο που έχει ξεκινήσει πριν 23 χρόνια.

Η Διοίκηση,η Διεύθυνση,όλοι οι εργαζόμενοι καθώς και όσοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους αξίζουν την αναγνώριση,την επιβράβευση και την στήριξη όλων μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας έχει αποδείξει με τη στάση του εδώ και πολλά χρόνια ότι στηρίζει όλες τις δομές που λειτουργούν στην πόλη μας αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τη σημαντική κοινωνική τους προσφορά .

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ

TO Δ.Σ.