«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ Γ.Γ. ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Τον  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Κουτσούμπα για την πορεία των έργων που είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Αγρινίου αλλά και των  παρεμβάσεων  που  βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η σύνδεση της Ιόνιας Οδού με το Αγρίνιο.Οι δύο άνδρες συζήτησαν ακόμη για...

τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα σημαντικά ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας.

Τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνόδευαν ο Βουλευτής Νίκος Παπαναστασης και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τίμος Παπανικολάου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗς ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου η τρίτη  φάση της  «Απογραφής  Πληθυσμού-Κατοικιών 2021».

 

Μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου παρατείνεται η λειτουργία των τριών γραφείων στον Δήμο Αγρίνιου όπου μπορούν οι πολίτες να προσέρχονται προκειμένου να απογραφούν.

Συγκεκριμένα τα γραφεία που λειτουργούν είναι:

·      ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  -  Χαριλάου Τρικούπη 10, 2ος όροφος

Καθημερινά  από 9:00 π.μ. -13:00μ.μ.  και 17:00μ.μ -19:00 μ.μ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ  26413 60393

·    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ –  ΚΕΠ  ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ

              ώρες: 9:00π.μ. – 13:00μ.μ  

τηλ   2641360801

·    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΤΙΕΩΝ   (πρώην Δημαρχείο ΘΕΣΤΙΕΩΝ)

             ώρες: 9:00π.μ.  – 15:00μ.μ  

            τηλ  2641360912

 

 Οι δημότες προκειμένου να  απογραφούν θα  πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ και  ΑΦΜ για όλα τα μέλη του νοικοκυριού που θα απογράψουν. Ιδιαίτερα βοηθητικό θα είναι εάν προσκομίσουν  τον 12ψήφιο Μοναδικό Κωδικό Απογραφής.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην Απογραφή είναι υποχρεωτική και τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά, χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων και δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της Απογραφής δεν συλλέγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

                                                                                   ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΡΝΑΝΙΑΣ

Τους αθλητές του «ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ  Αιτωλοακαρνανίας» και τον  ομοσπονδιακό προπονητή  Νίκο Κακαρέληπου διακρίθηκαν  στο Πανελλήνιο Κύπελλο Τae kwon do τίμησε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Ο  Γιώργος Παπαναστασίουσυνεχάρη τους 17 αθλητές για την επιτυχημένη συμμετοχή τους στου αγώνες :

 

«Η σημερινή βράβευση είναι το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών και των επιδόσεων σας που τιμούν το Αγρίνιο.Καθεμία και καθένας από εσάς αποτελείτε  ισχυρό πρότυπο για όλη την κοινωνία. Αφοσιωθήκατε στο όνειρο σας και εργαστήκατε  σκληρά για να το επιτύχετε. Συγχαρητήρια  αξίζουν ακόμη στους γονείς σας, που είναι  συμπαραστάτες στην προσπάθεια σας αλλά και τον προπονητή σας Νίκο Κακαρέλη για την εξαιρετικές επιδόσεις του συλλόγου».

 

Οι αθλητές και οι αθλήτριες στους οποίους δόθηκε τιμητικός έπαινος είναι :Κουμούδη  Ιφιγένεια, Κουμούδη  Άννα, Βλάχου – Τριανταφυλλάκη  Αναστασία, Καμπέρη Ελένη

Καμπέρη  Παναγιώτα, Καρέλου  Δήμητρα, Γεωργίτση Σπυριδούλα, Στραβοδήμου  Μαρία Ελένη, Σταμάτη Παρασκευή, Βασιλείου  Μαργαρίτα Καρέλου  Νεκταρία, Κακαρούνας  Παναγιώτης, Καζάκος Γεώργιος, Δημητρακόπουλος  Αθανάσιος, Μπέτσικας  Μιχάλης,

Γεωργίτσης  Αριστοτέλης, Σταμάτης  Χρήστος.

 

Ο προπονητής Νίκος Κακαρέληςανέφερε: “Καταφέραμε με πολύ προσπάθεια να είμαστε στους κορυφαίους 5 συλλόγους της χώρας και διακριθήκαμε  μεταξύ 1500 αθλητών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο. Πρόκειται για νέα παιδιά και μια ομάδα που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια με πολύ προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αγρινίου για τη στήριξη και τους γονείς για την εμπιστοσύνη».

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ