«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Μπλόκο αγροτών την Κυριακή 6 Φλεβάρη 2022 στο Χαλίκι Αιτωλοακαρνανίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με αντιπροσωπείες διοικήσεων Αγροτικών Συλλόγων του νομού, που διοργάνωσε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, στην Κυψέλη, για την οργάνωση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Στη σύσκεψη εκφράστηκε η θέληση να δοθεί αγωνιστική απάντηση για όλα τα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, προχωρά την Κυριακή 6 Φλεβάρη, στις 12 μ.. σε στήσιμο μπλόκου με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στο Χαλίκι, πλησίον της Ιόνιας Οδού. Για το σκοπό αυτό θα γίνει προσυγκέντρωση στη διασταύρωση της Συκιάς (11.30 π.μ.). Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους, που βλέπουν την επιβίωσή τους να δυσκολεύει καθημερινά, σε μαζική συμμετοχή...

Για όσα εξήγγειλε η κυβέρνηση σήμερα, ο Γιάννης Καρναβιάς, Α' αντιπρόεδρος της ΟΑΣ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεν "τσιμπάμε" τις δήθεν εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ και του αρμόδιου υπουργού, που προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα και την οργή των βιοπαλαιστών παραγωγών και κτηνοτρόφων, μοιράζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σε αυτό το σκοπό αποσκοπούσαν και οι απανωτές επισκέψεις του υπουργού στον νομό, μένοντας πολύ μακριά από τις πραγματικές ανάγκες και αγωνίες μας.

Απαιτούμε να ικανοποιηθούν άμεσα, τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων. Ότι και αν έχουμε κερδίσει ως σήμερα, μόνο με μεγάλους αγώνες, σε συντονισμό και με τους συναδέλφους μας σε όλη τη χώρα, το έχουμε καταφέρει και έτσι θα συνεχίσουμε απέναντι σε όσους μας χαϊδεύουν την πλάτη, για να κατευνάσουν την αντίδρασή μας».