«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ - Απόφαση για συμμετοχή σε απεργιακή κινητοποίηση

Το Δ.Σ.  του σωματείου  συνεδρίασε την Τρίτη 29 Δεκέμβρη  ώρα 7:00 μ.μ. με τη συμμετοχή και άλλων συναδέλφων του κλάδου. Αφού εκτίμησε  σα θετική τη συνεισφορά του σωματείου το προηγούμενο διάστημα στις κινητοποιήσεις ( απεργία- συλλαλητήρια)  στην περιοχή  ενάντια στην αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού συγκυβέρνηση- Ε.Ε.- κεφάλαιο , πήρε ομόφωνα απόφαση   και στηρίζει  τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας Οικοδόμων  Ελλάδας και του Ε.Κ. Αγρινίου για πανελλαδική – πανεργατική απεργιακή απάντηση όταν φέρει η κυβέρνηση για συζήτηση και ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό...

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου να συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους  για την επιτυχία της απεργίας  σε κάθε χώρο δουλειάς  και να δώσουν μαχητικό – αγωνιστικό παρών στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Ε. Κ .Αγρινίου και του ΠΑΜΕ στο νομό.
Το παραπέρα χτύπημα της κοινωνικής ασφάλισης  είναι αιτία πολέμου  συνολικά για την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα , γι’ αυτό πρέπει να δοθεί συνολική απάντηση.  Συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία και συλλόγους , τις λαϊκές επιτροπές, δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία στο δρόμο της ρήξης και της ανατροπής  με τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου  να διεκδικήσουν η εργατική τάξη με τους συμμάχους της ο πλούτος  που παράγουν  να αξιοποιείται  για τις σύγχρονες ανάγκες  της κοινωνίας και όχι για τα κέρδη του κεφαλαίου.
Κάτω τα χέρια από την ασφάλιση ,
δεν είναι για παζάρια  και για διάλυση.
ΤΟ Δ.Σ.