«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - αποφάσεις Δ.Σ. και ευχές ενόψει των γιορτών

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.,  που πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 21 Δεκέμβρη και ώρα 8 μ.μ. στο Ε.Κ.Α.,  μεταξύ των άλλων,  έγινε εκτίμηση των τελευταίων κινητοποιήσεων , της Πανελλαδικής απεργίας 3 Δεκέμβρη,  των κλαδικών απεργιών – των  καθαριστριών , των Ιδιωτικών Υπαλλήλων  για την Κυριακή αργία, της κινητοποίησης των συνταξιούχων -  του συλλαλητηρίου για τα προαπαιτούμενα  στις 15 Δεκέμβρη.
Εκτιμήθηκε  ότι...
οι εργαζόμενοι σ’ όλες τις κινητοποιήσεις έδωσαν  απάντηση  στην κυβερνητική επιχείρηση  εξαπάτησης , που επεδίωκε να εμφανίσει τους εργαζόμενους συνενόχους  στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων τους , στο κλίμα συναίνεσης των κομμάτων που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο.
Έδωσαν επίσης απάντηση στην εργοδοσία που προσπαθεί , με απειλές και τρομοκρατία ,  να καθυποτάξει  τους εργαζόμενους . Εκτιμήθηκε  ότι η επίθεση θα ενταθεί  και οι εργαζόμενοι  πρέπει να  είναι σε επαγρύπνηση  και ετοιμότητα  για να δώσουν αποφασιστική μαχητική απάντηση.
Αποφασίστηκε ομόφωνα  για απεργιακή απάντηση με πανελλαδικό συντονισμό ,  όταν φέρει η συγκυβέρνηση στη βουλή για ψήφιση το ασφαλιστικό , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ .
Έχουμε τη δύναμη ,  με οργάνωση και αγώνα  , συσπειρωμένοι  στα ταξικά σωματεία,  να τους χαλάσουμε τα σχέδια  και να περάσουμε στην αντεπίθεση.
Το Δ.Σ.  εύχεται στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  με ΥΓΕΙΑ  και ένα  Χαρούμενο & Αγωνιστικό 2016 .
ΤΟ Δ.Σ