«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 30 Δεκέμβρη 2015

Ανάρτηση καταστάσεων πληρωμής για τη Δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία - διετή παράταση έτους 2013» στην Π.Ε. Αχαΐας

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμών, της Δράσης 1.1 "Βιολογική Γεωργία – διετή παράταση" για το 2ο έτος εφαρμογής 2013.
Οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους, τους απορριπτόμενους και δεσμευμένους παραγωγούς, αναρτήθηκαν στον...
Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (στη διεύθυνση Πανεπιστημίου 171, Πάτρα).
Οι καταστάσεις έχουν αποσταλεί στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών των δικαιούχων.
Οι καταστάσεις πληρωμής περιλαμβάνουν 21 δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 24.431,05 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι δύναται να υποβληθούν ενστάσεις επί των αναρτημένων αναλυτικών καταστάσεων πληρωμής, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016.
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία η διευκρίνιση παρακαλούμε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία (Πανεπιστημίου 171, κυρία Συμιανάκη 2613 613712 – κ. Παρλάντζας 2610 450217).

***

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα
Τις ευχές του για τη νέα χρονιά που καταφθάνει σε λίγες ώρες εκφράζει προς τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Συγκεκριμένα στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του αναφέρει:
«Έφθασε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες που μας στεναχώρησε και μας απογοήτευσε σε αρκετές στιγμές…
Όμως, κάθε τέλος σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή, κρύβει υποσχέσεις για κάτι καλύτερο που θα έλθει σε εμάς, στις οικογένειές μας, στην Περιφέρειά μας.
Ο νέος χρόνος που έρχεται σε λίγες ώρες, ας «γεννήσει» για όλους μας μια ελπίδα, μια προσδοκία και ένα όνειρο. Το όνειρο της ευημερίας, της αγάπης, της ασφάλειας, της υγείας και της ευτυχίας.
Οι σκέψεις μας ας είναι όλες τις ημέρες, όχι μόνο τις γιορτινές, στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και προσπαθούν να επιβιώσουν. Ας σταθούμε δίπλα τους.
Η ανιδιοτελής προσφορά της αγάπης και της συμπαράστασης σε όσους έχουν ανάγκη, είναι απαραίτητη.
Μαζί, ενωμένοι, μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, να δώσουμε πνοή στα όνειρά μας.
Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι το 2016 να φέρει αγάπη και υγεία σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ας είναι το 2016 μία νέα αρχή για όλους μας!».