«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΚΑΛΑΝΤΑ στη ΓΕΠΑΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ΚΕΤΧ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟ κ. ΣΕΙΝΤΗ ΙΩΑΝΝΗ 
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΨΑΛΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ


 ***
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΑΡΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟ κ. ΣΕΙΝΤΗ ΙΩΑΝΝΗ
 ***

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
 ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟ κ. ΣΕΙΝΤΗ ΙΩΑΝΝΗ

**
Δώρα και άλλα είδη πρόσφερε η Ελληνική Αστυνομία στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» και στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα»
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες παρέδωσαν τα είδη
Τα δώρα και τα είδη συγκεντρώθηκαν εθελοντικά από το αστυνομικό προσωπικό
Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες 
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προγραμμάτισε και υλοποίησε και φέτος πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από τις Υπηρεσίες του νομού Αττικής προσφέρθηκαν σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2015, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους, στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» και στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, τους οποίους συνόδευσε ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Δήμου παρέδωσαν τα δώρα και των είδη που συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».


Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας παρέδωσαν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» τα συγκεντρωθέντα είδη και δώρα, συνοδευόμενοι από τον Προϊστάμενο Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγο Δημήτριο Δήμου.

Οι κ.κ. Γενικοί, στο πλαίσιο των επισκέψεων, εξέφρασαν τις ευχές τους για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους και μετέφεραν τις θερμές ευχές του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.