«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 33χρονος στο Αγρίνιο, για ναρκωτικά


Κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια κάνναβης περίπου

Συνελήφθη, χθες (6-12-2014) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 33 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα....
σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, στον 33χρονο, βρήκαν στην κατοχή του τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους (23,5) γραμμάριων τις οποίες και κατέσχεσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
***
 Συνελήφθησαν τέσσερις δράστες στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών



Κατασχέθηκαν πάνω από (50) γραμμάρια ηρωίνης και 30 ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (5-12-2014) το μεσημέρι και το απόγευμα στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 39χρονος ημεδαπός και τρείς αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23, 23 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε – κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία  για κατοχή  και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


 Στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά τους, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 39χρονου, στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν:



  • (49,2) γραμμάρια ηρωίνης,
  • (30) ναρκωτικά χάπια,
  • (115) ευρώ,
  • (1000) λεκ Αλβανίας,
  • (5) κινητά τηλέφωνα,
  • (9) κάρτες sim.



Ο 39χρονος διέμενε στην οικία του μαζί τον 23χρονο και 21χρονο, οι οποίοι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.



Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ο έτερος 23χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν (6,7) γραμμάρια ηρωίνης.



Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.




Εγκατάσταση και λειτουργία 5ψήφιου αριθμού (11188) του κέντρου CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τους πολίτες, ότι από σήμερα (05-12-2014) εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ο πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 11188, ο οποίος εξυπηρετεί την επικοινωνία των πολιτών με το κέντρο CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο αριθμός 11188 καλείται από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας εντός Ελλάδος με αστική χρέωση ανεξαρτήτως καλούντα, ενώ παρέχεται είτε αυτοματοποιήμενη προώθηση σε συμβουλές ασφαλείας για τις συχνότερες ερωτήσεις των πολιτών, είτε σύνδεση με εξειδικευμένους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.