«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών χαπιών, στο Αγρίνιο

Οι δράστες τα είχαν αφαιρέσει, από φαρμακείο της πόλης


Κατασχεθήκαν 808 ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων

 Συνελήφθησαν, χθες  (24-12-2014) το πρωί, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 33 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και  κατοχή ναρκωτικών χαπιών.

 Ειδικότερα....
στις 23-12-2014, τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δράστες διέρρηξαν φαρμακείο, στο Αγρίνιο και αφαίρεσαν (1.770) ναρκωτικά χάπια, διαφόρων τύπων και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ από την ταμειακή μηχανή.



Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά την προανάκριση, πραγματοποίησαν χθες (24-12-2014) το πρωί, έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 33χρονου, στο Αγρίνιο, όπου βρισκόταν μαζί με τον 32χρονο συνεργό του.



Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά (808) ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων, τα οποία αποτελούν μέρος των κλεμμένων ναρκωτικών χαπιών που είχαν αφαιρέσει οι δράστες από το φαρμακείο.



Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ τα ναρκωτικά χάπια που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον παθόντα.