«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 19χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Αγρίνιο

Ο δράστης διαπληκτίστηκε με το παθόντα, μετά από τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα
Συνελήφθη σήμερα (22-12-2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα...
σήμερα τις πρώτες πρωινές, στο Αγρίνιο, ο 19χρονος οδηγώντας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ένα επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος και στη συνέχεια προσέκρουσαν σε τρίτο όχημα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό. Μετά το τροχαίο ατύχημα, ο δράστης  διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο τον οποίο τραυμάτισε και τράπηκε σε φυγή.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του με αιχμηρό αντικείμενο και παραμένει για νοσηλεία.
Για την διερεύνηση του περιστατικού, πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 19χρονου και τη σύλληψη του λίγες ώρες αργότερα.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ατυχήματος οι αστυνομικοί βρήκαν σε φρεάτιο, δύο σιδερογροθιές, ένα μαχαίρι και μία θήκη.
Σημειώνεται ότι, ο 30χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Συνελήφθη 37χρονος για ληστεία στο Αγρίνιο

Ο δράστης μαζί με 25χρονο συνεργό του, είχαν αφαιρέσει με τη χρήση βίας τσάντα ηλικιωμένης  

Συνελήφθη, χθες (22-12-2014) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 37 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Με την ιδία κατηγορία βαρύνεται και ο 25χρονος συνεργός του τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, χθες (22-12-2014) το απόγευμα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού πλησίασαν 79χρονη ημεδαπή έξω από την οικία της και με τη χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν την τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 980 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όπου τους εντόπισαν σε κοντινή απόσταση, λίγη ώρα αργότερα.

Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες έριξαν στο έδαφος την τσάντα της 79χρονης και προσπάθησαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 37χρονου.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον δράστη βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε αποδόθηκε στην παθούσα.


Συνελήφθη ένας 27χρονος αλλοδαπός στην Πάτρα



Σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών



Συνελήφθη, χθες (22-12-2014) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό  Ένταλμα σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών, για διακεκριμένες κλοπές που είχε διαπράξει στη Χώρα του.



Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών.