«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στον Πύργο, για κλοπή σε ελαιοτριβείο

Κατασχέθηκαν εργαλεία κοπής και μεταλλικά αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει



Συνελήφθησαν, χθες (27-12-2014) πρώτες πρωινές ώρες, στη Νέα Εθνική Οδό Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 41 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα....
προχθές (26-12-2014) το απόγευμα, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με δύο οχήματα, σε ελαιοτριβείο 63χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Αρχ. Ολυμπίας, όπου με τη χρήση συσκευής οξυγόνου, τεμάχισαν και αφαίρεσαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και τέσσερα μοτέρ (ηλεκτροκινητήρες) τα οποία στη συνέχεια φόρτωσαν στα οχηματά τους.



Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας πραγματοποίησαν άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και τα δύο οχήματα, λίγες ώρες αργότερα, στην Νέα Εθνική Οδό Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας και να συλληφθούν οι δράστες.



Στο ένα από τα δύο φορτηγά οχήματα των δραστών, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον παθόντα, καθώς και τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν για τον τεμαχισμό τους.



Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης της κλοπής.