«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στο Μεσολόγγι για παράνομη οπλοκατοχή


Συνελήφθη, χθες (29-12-2014) το απόγευμα, στην Επαρχιακού Οδό Αιτωλικού - Μεσολογγίου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα...
σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο όχημα του  44χρονου, βρήκαν εντός του αυτοκινήτου του και κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και τέσσερα φυσίγγια μέσα σε αυτόν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. 
***

 Τρόφιμα και άλλα είδη παραδόθηκαν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αγρινίου και της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας και στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Τα είδη προσέφεραν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της περιοχής
Παράλληλα χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή και της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

 Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προγραμμάτισε και υλοποίησε  εθελοντική συγκέντρωση ειδών από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα της περιοχής.

 Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από τις Υπηρεσίες του Νομού Ακαρνανίας σε συνεργασία με την Τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων παρέδωσαν αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ Ιωάννη, την 24-12-2014 σε παιδιά που φιλοξενούνται, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου και  «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αγρινίου και της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Λίγες μέρες μετά (την 27-12-2014) πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης, με τη συνδρομή και της Τοπικής Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η οποία περιελάμβανε παιδική θεατρική παράσταση, προσφορά γλυκισμάτων, αναψυκτικών και δώρων.