«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αλλαγές στο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου με τίτλο ". ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ.".  Χιλιάδες  παιδιά …κάθε ηλικίας βιώνουν καθημερινά τη μαγεία των Χριστουγέννων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο  της Λαχαναγοράς, με χριστουγεννιάτικες ιστορίες και  παραμύθια, παρέα με τον Αϊ Βασίλη. Το ωράριο λειτουργίας αναμορφώθηκε ως εξής: 10.00π.μ- 14.00μ.μ & 16.30μμ-20.30μ.μ. Να θυμίσουμε πως...
στις εκδηλώσεις συμμετέχουν πολιτιστικοί σύλλογοι, καλλιτεχνικές ομάδες, ωδεία,  νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα και  σχολές χορού .Επίσης για την καλύτερη διεξαγωγή των εκδηλώσεων έγιναν οι εξής αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

18.30 μμ Χορωδία 60 ατόμων από το  Ωδείο Σύγχρονης Τέχνης  με Χριστουγεννιάτικους ύμνους (πλατεία  Δημοκρατίας)


ΣΑΒΒΑΤΟ  20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

11:00 π.μ Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες Περιοχές της Ελλάδος  από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής ,  Υπεύθυνος Μήτσος Παναγιώτης (πλατεία Δημοκρατίας)

12:ΟΟπ.μ  Η Χορωδία και τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου Δυτικής Ελλάδος με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες ( Πλατεία Δημοκρατίας)

13:00 μμ  Νεανική Χορωδία Αγίου Χριστοφόρου και με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος «Εν Οργάνοις»,  Υπεύθυνος Μήτσος Παναγιώτης ( Πλατεία Δημοκρατίας )ΚΥΡΙΑΚΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

11.30 π.μ « Μουσικές Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες» από το τμήμα παραδοσιακής μουσικής (παιδιών και εφήβων) . Υπεύθυνη τμήματος Παραδοσιακής Χορωδίας   Ευσταθία Γρέντζελου. και Τμήμα Παραδοσιακής Ορχήστρας του Δήμου Αγρινίου, υπεύθυνος Γιώργος Αθανασόπουλος ( πλατεία Δημοκρατίας )

12:00 π.μ   «Να τα πούμε»  Κάλαντα και παινέματα από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας  με το τμήμα Παραδοσιακής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Αγρινίου, υπεύθυνη τμήματος Ευσταθία Γρέντζελου και Τμήμα Παραδοσιακής Ορχήστρας του Δήμου Αγρινίου,υπεύθυνος Γιώργος Αθανασόπουλος ( πλατεία Δημοκρατίας )


19:00μμ  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΔΗΜΑΔΗ,  ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00

Ο μοναδικός τραγουδιστής από την Κρήτη Γιάννης Σαββιδάκης, που έχει κατακτήσει χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε μια μοναδική συναυλία με είσοδο Ελεύθερη. Μια συναυλία με παλιές και νέες επιτυχίες του Γιάννη Σαββιδάκη, που ο κόσμος έχει αγαπήσει αλλά και...γνωστά τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο.


ΤΡΙΤΗ , 23  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

20.30 μ.μ Παραδοσιακή χορωδία, Μεγάλης Χώρας (πλατεία Δημοκρατίας )

***


«Όλοι μαζί για το παιδί»
O ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», τo Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014  οργανώνουν δράση με τίτλο «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Άϊ-Βασίλης».
Αυτό το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνουμε είδη για τις ανάγκες των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγρινίου.
Σας περιμένουμε από  10.00π.μ μέχρι 13.00 μ.μ στη πλατεία Δημάδη.
Οργανωθείτε και ελάτε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους. Θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happening για τα παιδιά!
Σκοπός της δράσης είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά αυτές τις άγιες μέρες. Φέτος τα Χριστούγεννα, γίνε και εσύ  Άϊ-Βασίλης για εκατοντάδες παιδιά σε όλη την πόλη μας!
“Όλοι μαζί για το παιδί”
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΣΚΑΪ