«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση Γιώργου Διδασκάλου με εκπροσώπους της Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Πελοποννήσου

Θέματα που απασχολούν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής συνάντησης, που είχε, σήμερα το πρωί, στην Τρίπολη, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου...


 Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι ευκαιρίες που δίνονται στις επιχειρήσεις, μέσω των νέων αναπτυξιακών προγραμμάτων, καθώς και οι προσπάθειες της Πολιτείας για δραστική μείωση της γραφειοκρατίας και απλούστευση και συντόμευση των διαδικασιών αδειοδοτήσεων και επιδοτήσεων των Μ.Μ.Ε., που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της Οικονομίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Αρκαδίας, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Μεσσηνίας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Αργολίδας, Μανώλης Δανούσης και ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της της Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Λακωνίας, Σωτήρης Ροϊνός και Σωτήρης Ηλιόπουλος.