«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σύσκεψη – συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αγρίνιο για τις εκλογές

 Σύσκεψη – συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι ΚΟ Αγρινίου του ΚΚΕ στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου της πόλης, σήμερα 29 Γενάρη στις 7 το απόγευμα, με θέμα «Εκλογές για Ευρωκοινοβούλιο και Τοπική Διοίκηση – Οι θέσεις του ΚΚΕ»...


 Στη συγκέντρωση μίλησε ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακολούθησε συζήτηση για τις επικείμενες εκλογές και τα πολιτικά χαρακτηριστικά τους, όπου υπογραμμίστηκε η ανάγκη για συστράτευση για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές, στις οποίες η εργατική τάξη, ο λαός καλούνται να πάρουν θέση για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κόντρα στα ψευτοδιλήμματα που θα βάλουν η άρχουσα τάξη και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.


ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Ε.Κ.Α. ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, Ο ΛΑΟΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ.
ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ.