«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθησαν τρεις ακόμα διακινητές ναρκωτικών στο Αγρίνιο
Κατασχέθηκε μισό κιλό κάνναβης περίπου

Συνελήφθησαν χθες (14-1-2014) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο και στο Καινούργιο  Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαποί αδελφοί, ηλικίας 26 και  22 καθώς και ένας ακόμα 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα....
χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πλησιάζοντας τον 26χρονο, που τους περίμενε πεζός, και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.
Στη θέα των αστυνομικών ο 26χρονος πέταξε μία τσάντα, που περιείχε μια νάιλον συσκευασία κάνναβης βάρους 496 γραμμάριων, σε οροφή πρατηρίου καυσίμων, μπήκε στο όχημα και τράπηκαν σε φυγή.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών, πραγματοποιήθηκαν άμεσες, συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των τριών δραστών, στο Αγρίνιο και στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, λίγη ώρα αργότερα και τη σύλληψη τους.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρονου στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, βρήκαν και κατέσχεσαν σε θήκη τρία μεταλλικά ξιφίδια μήκους από 15 έως 20 εκατοστών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθησαν δύο αδέρφια που διακινούσαν ναρκωτικά στην Πάτρα

Οι δράστες λάμβαναν μέτρα αυτοπροστασίας τοποθετώντας κάμερα υψηλής ευκρίνειας στην εξώπορτά της οικία τους

Συνελήφθησαν χθες (14-1-2014) το βράδυ, στην Πάτρα, σε αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, αδέρφια, ηλικίας 49 και 47 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
Στο πλαίσιο των ερευνών της υπόθεσης συνελήφθησαν δύο ακόμα ημεδαποί ηλικίας 46 και 42 ετών που κατηγορούνται για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τον 46χρονο και έπειτα τον 42χρονο να κατέχουν συνολικά τέσσερα φιξάκια ηρωίνης τα οποία όπως προέκυψε, είχαν προμηθευτεί από την οικία του 47χρονου.
Παράλληλα σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 49χρονος αδερφός του 47χρονου, στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, το οποίο και κατέσχεσαν ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.
Σε έρευνες που ενεργήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των δύο αδερφών στην Πάτρα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ένα μεταλλικό αστέρι και αντικείμενα που χρησίμευαν για την αποθήκευση ή το διαχωρισμό σε δόσεις των ναρκωτικών.
Ο 47χρονος προς αποφυγή σύλληψης του, από τους αστυνομικούς,  έλεγχε όλα τα άτομα που προσέρχονταν στην οικία του για να αγοράσουν ναρκωτικά. Για το σκοπό αυτό είχε τοποθετήσει  στην πρόσοψη της οικίας, κάμερα υψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα και νυχτερινής λήψης η οποία εστίαζε στην εξώπορτά του.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Για τους δύο αδελφούς συνεχίζεται η κράτησή τους προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Πατρών.

Συνελήφθη ένας 45χρονος ημεδαπός στα Λεχαινά, για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 70.000 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (15-1-2014) το πρωί, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, 45χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 45χρονου, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο χώρο των μεταφορών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 78.469,86 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».