«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Συνεδρίασε το συντονιστικό του Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμφιλοχίας

Τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμφιλοχίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, 2 Νοεμβρίου 2022, στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας, με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό σημείων που χρήζουν παρέμβασης και τη μέγιστη δυνατή ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων ενόψει της χειμερινής περιόδου...

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, κ. Γιώργος Κατσούλας, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τις ενέργειες προμήθειας και συντήρησης εξοπλισμού που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος για την αντιμετώπιση πιθανών πλημμυρικών φαινομένων ή άλλων ακραίων καιρικών συνθηκών, ενώ αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που έπαιξε η διάθεση μηχανημάτων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον καθαρισμό ρεμάτων και σε στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία όπου υπήρχε ανάγκη.

 Οι επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων εξήραν από πλευράς τους την καλή συνεργασία που υπάρχει με το Δήμο Αμφιλοχίας αλλά και την ανάγκη διατήρησης του υψηλού επιπέδου συντονισμού, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν πρακτικά ζητήματα για την αντιμετώπιση ακραίων καταστάσεων ώστε να η ασφάλεια των δημοτών να είναι εξασφαλσιμένη.


 Στη συνεδρίαση συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Γεώργιος Κατσούλας, ο Αντιδήμαρχος Έργων και Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαος Νίκας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Νίκος Μπεχλιούλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κώστας Ριζογιάννης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοπίδης, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Γεώργιος Χούτας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας κ. Βασίλειος Φλώρος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας κ. Ευστάθιος Ντζέμος, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σταθμού Αμφιλοχίας κ. Μπισκανάκης και ο Δασάρχης Αμφιλοχίας κ. Δημοσθένης Θεοχαρόπουλος.
 

Δήμος Αμφιλοχίας