«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΤΙΤΛΟΣ: <<ΠΛΗΘΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ>>

 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση της ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Αστήρ με θέμα την Εξέγερση του Πολυτεχνείου.

 Οι ομιλητές ήταν:

1) Παύλος Αθανασόπουλος:  Η ομιλία του κύριου Αθανασόπουλου αφορούσε τον αντιδικτατορικό αγώνα εκείνης της περιόδου.

                                    2) Παναγιώτης Δημόπουλος: Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών. Η ομιλία του οποίου συνδύασε τους αγώνες του Πολυτεχνείου με το σήμερα και την εξέλιξη της Παιδείας στη χώρα μας.

                                    3) Δημήτρης Κοσμόπουλος: Συγγραφέας. Η ομιλία του οποίου παρουσίαζε τα γεγονότα και τις κινήσεις των φοιτητών της Πάτρας, που στήριξαν την αυθόρμητη εξέγερση των αγωνιστών φοιτητών του Πολυτεχνείου της Αθήνας.

 Την εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ, Ιωάννης Χειμώνας, ο οποίος μίλησε για τις κινήσεις και τις δράσεις της ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ τις ημέρες του Πολυτεχνείου, μέσα από το Πλαίσιο των Γενικών Συνελεύσεων στους Φοιτητικούς Συλλόγους!

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομιλία του Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ συγκίνησε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε τη στιγμή που ύψωσε ψηλά τη γροθιά του και είπε το σύνθημα << ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!>>


Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ

1.     ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

2.     ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΙΣ 14.00 ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ.  





ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ