«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Στεντόρειο «όχι» στην ελληνοαμερικανική στρατιωτική συμφωνία - Συνεχίζουμε τον αγώνα, συνεχίζουμε την αντίσταση (VIDEO)


Στη συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ελληνοαμερικανική στρατιωτική συμφωνία στο Σύνταγμα παραβρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σε δήλωσή του, ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε:
«Η υπογραφή της νέας συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ και ιδιαίτερα η διατήρηση και η επέκταση των στρατιωτικών αμερικάνικων βάσεων στην Ελλάδα, οδηγούν μόνο σε ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια τον ελληνικό λαό, σε ακόμα μεγαλύτερη αποσταθεροποίηση την περιοχή, σε ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή σε επεμβάσεις, σε αποστολές εκτός συνόρων και σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και για αυτό υψώνουμε από σήμερα ένα στεντόρειο "όχι" απέναντι σε όλα αυτά. Συνεχίζουμε τον αγώνα, συνεχίζουμε την αντίσταση».



***
ΑΘΗΝΑ
Μαζική μαχητική διαδήλωση στην αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στη συμφωνία για την επέκταση των ΝΑΤΟικών βάσεων (VIDEO - ΦΩΤΟ)
https://www.902.gr/eidisi/politiki/203217/xekina-i-sygkentrosi-enantia-stin-epektasi-ki-enishysi-ton-natoikon-vaseon


***

ΠΟΜΠΕΟ - ΔΕΝΔΙΑΣ

Υπέγραψαν την επικίνδυνη συμφωνία για τις αμερικανικές βάσεις https://www.902.gr/eidisi/politiki/203241/ypegrapsan-tin-epikindyni-symfonia-gia-tis-amerikanikes-vaseis
 
***

ΤΩΡΑ