«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Σχετικά με την επίσκεψη του πρώην Υπουργού Υγείας και Τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθού στην Πάτρα.

ΘΕΜΑ: Σχετικά με την επίσκεψη του πρώην Υπουργού Υγείας και Τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθού στην Πάτρα. 



Περιοδεία σε Υγειονομικές μονάδες της Πάτρας θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ο πρώην Υπουργός Υγείας και Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτής Ρεθύμνου Ανδρέας Ξανθός. 

Ο Ανδρέας Ξανθός θα επισκεφτεί: 


στις 9.30 πμ, την ΤΟΜΥ και το ΚΥ Υγείας Άνω Πόλης στην οδό Γερμανού

στις 10.15 πμ. θα μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''Άγιος Ανδρέας'' όπου θα συναντηθεί με την Διοίκηση, τα Επιστημονικά όργανα των γιατρών και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων.

στις 12:00, ο πρώην Υπουργός Υγείας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Αλεξάνδρου Υψηλάντου 216 και Γούναρη, 5ος όροφος) όπου θα αναφερθεί στα κρίσιμα ζητήματα των δομών υγείας της περιοχής και 

στις 1:30 μμ, θα επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου κι εκεί θα συναντηθεί με την Διοίκηση, τα επιστημονικά όργανα και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου και της ΕΙΝΑ.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου Α, 25) ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, θα μετάσχει σε εκδήλωση-συζήτηση με τους Γιώργο Γιαννόπουλο, πρώην γενικό γραμματέα Υπουργείου Υγείας και Σταμάτη Βαρδαρό, πρώην αναπληρωτή γραμματέα Δημόσιας Υγείας, με θέμα:

 ''Υπεράσπιση του καθολικού Δικαιώματος στην Υγείας-προτεραιότητες και προκλήσεις για την Αριστερά, στην νέα περίοδο''.  



Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ