«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  

 

Αγρίνιο,  24  Οκτωβρίου 2019 

 

Πρόσκληση σε Σύνοδο Κορυφής - ARISE Business Match-making


 Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο για τη  δυνατότητα συμμετοχής στη Σύνοδο Κορυφής “ARISE Business Matchmaking,”, που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Δεκεμβρίου, 2019, στο Ρισόν Λε Ζιόν του Ισραήλ. 
Η Ισραηλινή Ομοσπονδία Εθνικών Εμπορικών Επιμελητηρίων, το Ισραηλινό Ινστιτούτο Εξαγωγών, ο Ισραηλινός Κατασκευαστικός Σύλλογος και το Ίδρυμα ARISE, προχωρούν στην διοργάνωση της διάσκεψης για...
να φέρουν σε επαφή επαγγελματίες που επιθυμούν την επέκταση της επιχείρησής τους ή/και την εξερεύνηση δυνητικών αγορών. Αναμένουν να φιλοξενήσουν περίπου χίλιους επαγγελματίες από 50 χώρες, τους οποίους θα διασυνδέσουν με την Ισραηλινή αγορά και με ξένους επιχειρηματίες. 
Στην εκδήλωση, θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες για προσωπικά επιχειρηματικά ραντεβού με εταιρίες του ενδιαφέροντος τους, για δικτύωση και προώθηση των προϊόντων τους και των επιχειρηματικών τους ιδεών (“b2b” match-making). Ο τρόπος αυτός είναι ο αποτελεσματικότερος  για την διαφήμιση μιας εταιρείας στην αγορά του εξωτερικού με το μικρότερο δυνατό κόστος. 
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω εκδήλωση, παρακαλούνται να επισκεφθούν για περισσότερες πληροφορίες και για την εγγραφή τους το: http://arisesummit.com/ 
Για τυχών απορίες και ερωτήσεις, επικοινωνήστε στο  e-mail kostasnestor@hotmail.com ή στο (0030) 6936807090.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
***
SILVER WELLBEING
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Επιχειρήσεων και Οργανισμών
στις Δράσεις του Έργου.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς του ελαιολάδου, κρασιού, σιτηρών-δημητριακών και τουρισμού ότι  ο Οργανισμός ,INNOPOLISCENTRE FOR INNOVATION & CULTURE, υλοποιεί το έργο “ Promoting Silver tourism through valorization of MED-diet and wellbeing routes in the CBC areaSILVER WELLBEING” στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V- A Greece-Italy Programme 2014 2020.

Ο κύριος στόχος του έργου είναι η προώθηση του Ασημένιου Τουρισμού (Silver Tourism) μέσω της αξιοποίησης προϊόντων της Ελληνικής Γης όπως είναι το ελαιόλαδο, το κρασί και τα δημητριακά-σιτηρά, ενθαρρύνοντας της υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών βασισμένων στην Μεσογειακή Διατροφή.

Στην παρούσα φάση υλοποίησης του έργου, οι stakeholders (Επιχειρήσεις και Οργανισμοί που  δραστηριοποιούνται στους τομείς του ελαιολάδου, κρασιού, σιτηρών-δημητριακών και τουρισμού που έχουν το έννομο συμφέρον και το επιθυμούν) να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις του, μέσω της εγγραφής των στοιχείων τους στην φόρμα https://rb.gy/655903 και υπογράφοντας την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος που βρίσκεται αναρτημένη στο portal του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας www.etakcci.gr μαζί με το επιπρόσθετο πληροφοριακό υλικό των δράσεων του έργου.

Φυσικά η συμμετοχή και πιθανή εμπλοκή οποιασδήποτε επιχείρησης ή οργανισμού, δεν εμπεριέχει καμία δέσμευση ή απαίτηση ενώ αντίθετα της διασφαλίζει προβολή στον ιστότοπο του έργου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως συμβαίνει με τις πρώτες εταιρείες που ήδη βρίσκονται ανεβασμένες. Για τον λόγο αυτό μπορείτε να επισκεφθείτε τις ακόλουθες διευθύνσεις https://silver-wellbeing.eu/producers/ και https://silver-wellbeing.eu/tourism-operators/.

Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και την θετική σας ανταπόκριση.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ