«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων για την συνεδρίαση της Γραμματείας το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Λάρισα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Την συνεδρίαση της διευρυμένης Γραμματείας θα απασχολήσει η οργάνωση και ανασυγκρότηση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων, των Ομοσπονδιών και της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων. Βασικό ζητούμενο είναι...
το οργανωμένο αγροτικό κίνημα να αποκτήσει ουσιαστική λειτουργία, να συσπειρώνει στους Συλλόγους την μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και κτηνοτρόφων και να παίρνει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που απαιτούνται ώστε τα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που προβάλει να ικανοποιούνται και να ανακόπτει την νέα επίθεση στην ζωή και το εισόδημα.

Να αναδείχνει όλα τα προβλήματα που απασχολούν την ζωή των κατοίκων στην ύπαιθρο με το δυνάμωμα πρωτοβουλιών και κοινή δράση μαζί με το εργατικό κίνημα και τους αυτοαπασχολούμενους.

Επίσης θα συζητηθούν τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, συνέπεια των αντιλαικών πολιτικών των κυβερνήσεων και η αναθεώρηση της ΚΑΠ η οποία θα κινηθεί σε ακόμη χειρότερη κατεύθυνση.

Οι ανοιχτές και εξευτελιστικές τιμές κάτω και από το κόστος παραγωγής στα προϊόντα, η κερδοσκοπία σε βάρος μας από τις βιομηχανίες και τους εμπόρους με τις πλάτες και ευλογίες των κυβερνήσεων, το εμπάργκο στην Ρωσία που συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική καταστροφή μιας σειράς παραγωγών και θα αποφασιστούν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου και η διοργάνωση Πανελλαδικής Σύσκεψης.