«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Συλλαλητήριο του Ε.Κ.Α. την Πέμπτη 24 Οκτώβρη στις 7 το βράδυ στο Αγρίνιο

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Συνάδελφοι, η Διοίκηση του Σωματείου μας σας καλεί να πάρετε μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ στην κεντρική πλατεία  ώρα 7 μ.μ. στο Αγρίνιο, ενάντια στο αντεργατικό – αντιλαϊκό νομοσχέδιο  της κυβέρνησης  που μας  πάει πολλές δεκαετίες πίσω,  για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Μ. Κεφαλαίο.
Παλεύουμε ενάντια στο νομοσχέδιο που οδηγεί...
στην ουσιαστική κατάργηση  των Συλλογικών Συμβάσεων , στο ασφυκτικό περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης  και   ανατρέπει  ότι απέμεινε από δικαιώματα των εργαζομένων  του κλάδου και γενικότερα, που κατακτήθηκαν με θυσίες  και αίμα .
Η κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας , όπως και οι προηγούμενες , ακολουθούν πιστά τις εντολές της Ε.Ε. , του ΣΕΒ και των τραπεζιτών σε βάρος της εργατικής τάξης  και της λαϊκής οικογένειας , στο όνομα της ανάπτυξης που είναι προς τα  δικά τους συμφέροντα.
Καλούμε τους εργαζόμενους στις οικοδομές και τις κατασκευές να δώσουμε  μια ακόμα φορά απάντηση , παίρνοντας μέρος στο συλλαλητήριο του Ε.Κ.Α. την Πέμπτη  24 Οκτώβρη  στις 7 το βράδυ στην κεντρική πλατεία.
ΤΟ Δ.Σ.