«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕ ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ
Με ιερή συγκίνηση και κατάνυξη πλήθος πιστών ακολούθησε τη λιτανεία της Ιερής Εικόνας του Αγίου Δημητρίου  στην Γουριώτισσα.
Νωρίς το απόγευμα τελέστηκε Θεία Λειτουργία και ακολούθησε η λιτάνευση της Εικόνας στους δρόμους της Γουριώτισσας  με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αγρινίου και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής...


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε χρόνιασε όλους τους πιστούς με τη Χάρη και την Ευλογία του Μεγαλομάρτυρα Αγίου.
Με κάθε λαμπρότητα έγινε η Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου και στην Παραβόλα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

 Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου

 ολοκλήρωσε τις δράσεις  για τη Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 25     Οκτωβρίου, με τη λειτουργία   περιπτέρου, σε συνεργασία με το  Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Του Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Αχαΐας , στην Πλατεία  Δημοκρατίας.Πραγματοποιήθηκε  διανομήέντυπου υλικού  και ενημέρωση  των γυναικών από εθελόντριες  και συλλόγους γυναικών της πόλης μας  στέλνοντας το ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες .
ΜΑΘΕ               ΠΡΟΛΑΒΕ             ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ
Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση συλλόγων φορέων και  των γυναικών,έτσι ώστε συντονισμένα να πληροφορηθεί κάθε γυναίκα της περιοχής,για τη σημασία της  έγκαιρης διάγνωσης  του καρκίνου  και να ενθαρρυνθεί σε τακτικό προληπτικό έλεγχο.
Ευχαριστούμε το Ιατρικό ΣύλλογοAΑγρινίου,το  Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας για τη στήριξη της δράσης αυτής με την πραγματοποίηση Τεστ Παπ στις ωφελούμενες γυναίκες του Κοινωνικού Ιατρείου.
Ευχαριστούμε το Άλμα Ζωής Πατρών που συμμετέχει συνεχόμενα έτη στη δράση  αυτή, και τους εθελοντές μας, της Ακτίνας Εθελοντισμού που κάθε φορά συνδράμουν  ουσιαστικά στην πραγματοποίηση των δράσεων.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ