«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ - ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου και πρ. Πρόεδρο της Νέας ΔημοκρατίαςΒαγγέλη Μεϊμαράκη.
 Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τον κ. Μεϊμαράκη για την επίσκεψη: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα να συναντώ ξανά τον Βαγγέλη Μειμαράκη. Μας ενώνουν πολλά, κυρίως η προσήλωση στο ευρωπαϊκό ιδεώδες και...
την  ευρωπαϊκή προοπτική. Χρειαζόμαστε  επανεκκίνηση. Η ανάπτυξη της χώρας  θα ξεκινήσει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικούς σας εσάς στην Ευρώπη. Σας εύχομαι καλή επιτυχία».
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δήμαρχο Αγρινίουκαι δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Περιοδεύω σε όλη την χώρα δίνοντας τη μάχη για τις ευρωεκλογές. ;Hταν αδιανόητο για μένα να επισκεφθώ το Αγρίνιο και να μη συναντήσω τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου. Προσωπικά εύχομαι να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. Το έργο του είναι φανερό, απευθύνεται σε όλους τους δημότες. Είναι πρόγραμμα αρχών και αξιών που συμπίπτει με το πρόγραμμα της ΝΔ . Όμως ο Δήμαρχος φρόντισε με το έργο του να καλύψει όλους τους πολίτες. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία”.


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***
«5η ελαία: Η διαχρονική αξία της ελιάς»

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (Πρώην Τράπεζα Ελλάδος, Αναστασιάδη 1) θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση με θέμα: «Η διαχρονική αξία της ελιάς»στο πλαίσιο του θεσμούλαίαπου διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου υπό την αιγίδα του ΥΠ.Α.Α.Τ. και του ΥΠ.Π.Ε.Θ. -Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς  και τη συνεργασία της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νιας.
Αμέσως μετά στην Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου θα εγκαινιαστεί η έκθεση “λαία” μεέργα σημαντικών δημιουργών καθώς και το εικαστικό και εποπτικό έργο του Εμμανουήλ Βάθη από το Γεωργικό Μουσείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

***

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου για το επίδομα στέγασης

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου ότι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεων για το επίδομα στέγασης σύμφωνα με την αριθμ. Δ13/οικ.33474/1934/15-6-2018 κοινή υπουργική απόφαση με θέμα «Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων για την εφαρμογή προγράμματος Επιδόματος Στέγασης» (ΦΕΚ 2282/Β΄/15-6-2018).Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση είτε στον ιστότοπο www.epidomastegasis.gr  μέσω των κωδικών TAXISnet ώστε να εισέλθουν στην εφαρμογή,  είτε στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά (Δ.Γληνού 1).
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 26410/46990 & 2641048495.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ               
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ