«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

«Για μια ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ αυτοδιοίκηση - Από τον «Ποσειδώνα» στον «Κλεισθένη».

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  -  Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο ξεκινάει την προεκλογική περίοδο της συμμετοχής του στις τοπικές δημοτικές εκλογές με μια συζήτηση-παρουσίαση για το παρελθόν και το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης και καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Αγρινίου, να συνδιαμορφώσουν  με τις θέσεις και τις απόψεις τους τα νέα προγραμματικά προτάγματα της παράταξης και με την παρουσία τους να δηλώσουν τη στήριξή τους στο σχήμα και για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.
Στοχεύουμε και υπερασπιζόμαστε μια ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ και ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ αυτοδιοίκηση, στην οποία...
οι ανάγκες των δημοτών θα καθορίζουν τις πολιτικές επιλογές της Δημοτικής αρχής και όχι οι πολιτικές επιλογές της τοπικής διοίκησης τις ανάγκες της κοινωνίας.
Θέμα της συζήτησης θα είναι: «Για μια ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ αυτοδιοίκηση | Από τον «Ποσειδώνα» στον «Κλεισθένη».
Εισηγητές στη συζήτηση αυτή θα είναι ο συγγραφέας Γιώργος Λιερός και ο ιστορικός του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννης Σκαλιδάκης.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Αναστασιάδη 3 | πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας).
Ταυτόχρονα στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το ημερολόγιο που εξέδωσε η παράταξη για το 2019 και αφορά στην ιστορική αυτοδιοικητική πραγματικότητα που έζησε η πόλη και οι δημότες της αμέσως μετά την απελευθέρωσή της από τον ΕΛΑΣ το 1944.