«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Σύσκεψη σωματείων στο Ε. Κ. Αγρινίου στις 20 Μάρτη για το 37ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους αντιπροσώπους  του Ε.Κ.Α , τα  Δ.Σ. των σωματείων μελών του και τους εργαζόμενους της περιοχής την Τετάρτη 20 Μάρτη  και ώρα 6:30  μ.μ. σε σύσκεψη με θέμα :  Ενημέρωση  για τις αθλιότητες  της συνδικαλιστικής  μαφίας  για το 37ο  Συνέδριο  της Γ.Σ.Ε.Ε.  , στο οποίο ποτέ δεν προσήλθαν , παρά τις  προσπάθειες  της  ΔΑΣ ( ΠΑΜΕ) για 4 ημέρες . Οι αντιπρόσωποι  της πλειοψηφίας  της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ – ομάδα Βασιλείου του ΣΥΡΙΖΑ)  δεν προσήλθαν  ποτέ...
  για να ξεκινήσει  το 37ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε.  Με μεθόδους  μαφίας, μοιράζοντας τις κάρτες αντιπροσώπων  οι καμαριέρες, χωρίς να βγουν επιτροπές , χωρίς να συνεδριάσουν τα όργανα για νομιμοποίηση  των αντιπροσώπων,   προσπάθησαν  να κάνουν ένα συνέδριο  νόθο και μακριά από τις ανάγκες  της εργατικής τάξης δίνοντας, για άλλη μια φορά , διαπιστευτήρια  στους βιομήχανους, τραπεζίτες , εφοπλιστές , επιχειρηματικούς ομίλους   ότι θα κάνουν τα πάντα  για να περάσουν τα σχέδιά τους.
Η καταλυτική παρέμβαση  των αντιπροσώπων  της ΔΑΣ απέτρεψε να γίνει  ένα συνέδριο  με μαϊμού  αντιπροσώπους  ( 53 τον αριθμό) , με εργοδότες , πρώτο και καλύτερο  τον πρόεδρο  της ΟΙΥΕ Καραγεωργόπουλο, πρόεδρο επιχειρηματικής εταιρείας  και άλλους  αντιπροσώπους Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών .
Σ’ αυτή  την κατεύθυνση  ουσιαστική ήταν η συμβολή  της εργατικής τάξης  όλης της χώρας  και η συμμετοχή  των εργαζομένων στις  συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα  όλες τις ημέρες.
Η εργατική τάξη  έχει ανάγκη  από συνέδρια που θα προωθούν τα προβλήματα της  και θα οργανώνουν τον αγώνα για την επίλυσή τους . Αυτό μπορεί να γίνει μόνο  με συνδικάτα  ταξικά  και όχι εργοδοτικά.
Το σύνθημα   «Γ.Σ.Ε.Ε. εργατών και όχι εργοδοτών»  πρέπει να μπολιάσει  τους εργαζόμενους παντού σ’ όλους τους χώρους δουλειάς , σ’ όλους τους κλάδους
ΤΟ Δ.Σ.