«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Αγρίνιο για κλοπή σωλήνων χαλκού 
Συνελήφθησαν, χθες (15-4-2015) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 38 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα...
χθες το  μεσημέρι στο Αγρίνιο, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν τμήματα σωλήνων χαλκού από το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, οι οποίοι εντόπισαν τους δύο δράστες σε κοντινή απόσταση από το παλαιό νοσοκομείο και τους συνέλαβαν, ενώ κατέσχεσαν τους σωλήνες χαλκού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
***

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στο Μεσολόγγι για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (15-4-2015) το βράδυ, στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς μικτής περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23 και 22 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, οι αστυνομικοί της μικτής περιπολίας πραγματοποίησαν έλεγχο στους δράστες, κατά τον οποίο βρήκαν στη κατοχή τους και κατέσχεσαν (5) γραμμάρια ηρωίνης και (1) ναρκωτικό χάπι.

Από τον έλεγχο των στοιχείων που διενήργησαν στον 23χρονο προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
***

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, από αύριο (17-4-2015) το πρωί, στη χ/θ 179,000 της Νέα Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, θα αποκλειστεί η έξοδος οχημάτων προς Αίγιο.

Οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα προς Κόρινθο, με προορισμό την πόλη του Αιγίου,  μπορούν να εξέρχονται της Νέας Εθνικής Οδού, είτε στην 183,000 (χ/θ), στο ύψος των Σελιανιτίκων, είτε στην 172,000 χ/θ.

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
***
 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης πραγματοποίησε σήμερα (16-4-2015) εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο.
Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην αστυνόμευση της περιοχής.