«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για τα 16 χρόνια του ΠΑΜΕ

Το  Εργατικό Κέντρο Αγρινίου χαιρετίζει τα 16 χρόνια  της ίδρυσης του ΠΑΜΕ  ( Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο) που έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην πάλη των εργαζομένων και στον προσανατολισμό των εργατικών συνδικάτων σε ταξική κατεύθυνση  και πάλη.  Συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκάλυψη των μέτρων και της πολιτικής  της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  των κυβερνήσεών της προς όφελος των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου.

Ιδιαίτερα με την οικονομική κρίση του συστήματος του καπιταλισμού και τα μέτρα των μνημονίων που παίρνονται , το ΠΑΜΕ  αποδεικνύει καθημερινά την ανάγκη ίδρυσής του  και της καθημερινής του δράσης  στο πλευρό  της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, στον αγώνα τους για την ανατροπή αυτής της  αντεργατικής- αντιλαϊκής πολιτικής και την εφαρμογή μιας πολιτικής  προς όφελος των εργαζομένων...

Μιας πολιτικής έξω και μακριά από λυκοσυμμαχίες  τύπου Ε.Ε. – ΝΑΤΟ κ.λ.π. με το λαό αφέντη στον τόπο του  και στον πλούτο που αυτός παράγει  .
Το Ε.Κ.Α.  είναι περήφανο για την απόφασή του  πριν  από 16 χρόνια να είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΜΕ συμβάλλοντας , με βάση τις κατευθύνσεις του, στην ανασυγκρότηση και ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος και της πάλης των εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή.

Το Δ.Σ.