«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

"Αποσύρετε την μήνυση και θα ικανοποιήσω τα αιτήματα σας"

Η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Αγρινίου είναι άνευ προηγουμένου. Ένα από τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο τρόπος με τον οποίο διοικεί το εν λόγω νοσοκομείο ο διοικητής Γιώργος Βλάχος, είναι και αυτό της τοποθέτησης των προϊσταμένων της νοσηλευτικής υπηρεσίας.
Σήμερα το μεσημέρι οι προϊστάμενες της νοσηλευτικής υπηρεσίας έκαναν παράσταση στο γραφείο του διοικητή, όχι απαραίτητα για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή αλλά για να του ζητήσουν την εφαρμογή του Οργανισμού του νοσοκομείου για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων, κάτι που ο ίδιος είχε παραδεχτεί στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά στη συνέχεια επικαλέστηκε χαρτί της 6ης ΥΠΕ το οποίο εμπόδιζε, κατά τον ίδιο πάντα τις όποιες υπηρεσιακές μεταβολές, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του απεμπλοκή από το θέμα.
Αυτό όμως δεν είναι ακριβές, μιας και σε πάρα πολλά νοσοκομεία έχει γίνει πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων με βάση τις εισηγήσεις των αντίστοιχων υπηρεσιών. Ο κ. Βλάχος ξεπέρασε τα όρια ζητώντας από τους εργαζόμενους να πιέσουν τον κ. Μερμίγκη, εκπρόσωπο τους στο Δ.Σ του νοσοκομείου ώστε να αποσύρει τις μηνυτήριες αναφορές που έχει καταθέσει στην Εισαγγελία Αγρινίου...